Studio Prineas

Nat’s House

Nat’s House

Nat’s House

Cammeray

The brief – Demolish an old, rough hewn addition, which separates our living areas and garden half a level below the rest of our home, and create a new seamless living space that will capture the natural light.

The result – Pure family joy. New airy living, kitchen and dining spaces, designed a level lower than the original home in order to be open to the garden, capture the changing light of each day via a dramatic, high internal ceiling and a north-facing skylight stretching the full width of the new living space.

A clean, minimal colour palette is given character and warmth by using textured surfaces, from white-painted recycled brick, grooved timber joinery and brass details to light-reflecting stone finishes and polished concrete floor.

Lust for light.
Translucent, luminescent, seamless – a minimalist dream.